Hej

Om du som Bloggare eller skapare av annan site av någon anledning gillar vår site och våra produkter får du gärna skriva om eller länka till det i din blogg.  Vi kommer då att länka till din blogg eller företag i en lista nedan samt erbjuda dig en rabattkod värde 10% rabatt på valfritt köp via vår E-handel.

Vill du skriva något, länka eller bara lägga upp en bild, är det mer än OK med oss. Bara det på något sätt är relevant för oss, för våra kunder eller för dina läsare. Vi vill inte att din blogg eller site är av typen spamblogg/site som bara länkar till företagssajter mot betalning utan måste vara en blogg med relevant innehåll och mening. Den bör även vara relevant för oss, dvs.  ha någon form av relation till oss, antingen som kund, som blivande kund, som (produkt)expert eller som användare av de produkter vi säljer. Det går givetvis även bra att skriva en bloggpost i syfte att tipsa om en spännande produkt med länk till vårt sortiment. När du skrivit ett inlägg om oss, maila bara oss länken, så länkar vi till din blogg nedan samt skickar dig en rabattkod.

Blogga om oss och få belöning
För varje blogginlägg som innehåller en länk till vår hemsida ger vi dig en rabattkod på 10% rabatt som du får använda fritt i webbutiken.innehållande länken till blogginlägget så mailar vi rabattkoden till dig. Detta erbjudande kan utnyttjas bara 1 gång per blogg/hemsida.

Testa våra produkter
Vill du testa eller recensera någon av våra produkter? Vi måste dock utvärdera din blogg innan. I detta fallet ställer vi några krav angående hur stor din läsarkrets är, antal besökare etc.
Kontakta oss så återkommer vi!

1. Annes Blogg www....
Priser i: